Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

Nota de informare privind protectia datelor personale

SC VESNA GC SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.vesna-acurec.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site si ale celor care ne furnizeaza informatii prin intermediul siteului.
SC VESNA GC SRL utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, cat si a Regulamentului EU privind protectia datelor 679/2016, VESNA GC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
SC VESNA GC SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.vesna-acurec.ro, prin completarea formularului de contact etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12)
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opozitie (art.15);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de VESNA GC SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC VESNA GC SRL, str. Fintinele, nr.7, bl.A, sc.3, parter sau la office@vesna.ro

Date personale şi alte date

Conform Regulamentului UE 679/2016 ‘date cu caracter personal’ inseamna orice informatii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs, vor fi prelucrate in mod legal, legitim, echitabil si transparent, conform art.5 din Regulamentul general privind protectia datelor 679/2016. Colectarea datelor se va face in scopuri determinate, explicite si legitime si nu vor fi prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Datele cu caracter personal vor fi limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate si vor fi pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanei vizate, pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.

Puteti consulta acest site www.vesna-acurec.ro, fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveşte.

Date fără caracter personal

Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele dumneavoastra sau interesele principale, ori referitoare la activitatea comerciala a societatii pe care o reprezentanti, pot fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate nevoilor dumneavoastra.
Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra, la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului.

Scopul colectarii si prelucrarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal si ne dati consimtamantul pentru prelucarea acestor date, VESNA GC SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:


– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

– pentru a va putea raspunde la solicitari;

– pentru a executa un contract la care dvs sau societatea pe care sunteti parte

– pentru a indeplini o obligatie legala care ii revine operatorului (VESNA)

– pentru a evalua produsele si serviciile oferite

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
VESNA GC SRL nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea dumneavoastra.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

VESNA GC SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
– realizarii de rapoarte / analize;
– realizarii de informari in scopuri proprii;
– publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de VESNA GC SRL
VESNA GC SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.vesna-acurec.ro, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri privind aceste norme de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati!


Va multumim.
Echipa VESNA