Politica de retur

Cumparatorul are dreptul de a reclama bateriile cu defect de fabricatie si de a fi despagubiti conform normelor in vigoare si a celor ce privesc „garantia” unui produs (mai multe detalii gasiti in sectiunea UTIL). De asemenea, in cazul unei nemultumiri privind proasta functionare a unui produs, cumparatorul are dreptul de a trimite spre diagnozare acel produs, firmei vanzatoare. Mentionam, ca in aceasta situatie cheltuiala transportului va fi suportata de catre cumparator. In ambele cazuri, utilizatorul are obligatia de a prezenta produsele curate, in stare incarcata (valabil pentru acumulatori), impreuna cu certificatul de garantie si actul aditional cumpararii bateriei (bon fiscal sau factura).

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele achizitionate, in anumite conditii. Va rugam sa cititi informatiile din capitolul „Garantii”.

Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 (aplicabila persoanelor fizice). Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosindu-se acelasi serviciu de transport prin care s-a facut expeditia. SC VESNA REFURBISHING SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, in conditiile in care produsul este in aceeasi stare ca la expedierea initiala. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta petru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc, cauzate de client sau de proasta manipulare a transportatorului sau produse care prezinta semne de uzura: inghet, lipsa electrolit, subincarcare, supraincarcare, bac bombat etc.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unor notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC VESNA REFURBISHING SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului.

SC VESNA REFURBISHING SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., pentru aducerea lor la starea initiala. Aceste taxe pot avea o valoare cuprinsa intre 5-50% din valoarea initiala a produsului, in funtie de gradul de afectare a formei initiare a produsului/coletului.

In cazul reclamatiilor valide si acceptate, contravaloarea sumei achitate initial va fi returnata in contul bancar al clientului, in termenul mentionat mai sus.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi cu atentie informatiile regasite in pagina de Termeni si conditii.

© 2020 VESNA - Toate drepturile rezervate